22.11.2018 Kulinarična delavnica s Coolinariki

2. 11. 2018 | ČD Obvestila, Novice

Coolinariki delujoči pri ČD Radovljica (tokrat Sandi Marolt) vas vabimo da se 22.11. (četrtek popoldan) z pričetkom ob 15h udeležite kulinarične delavnice v Srednji gostinski in turistični šoli v Radovljici.

Zapečene račje prsi (obujanje spomina na takrat že odhajajočega sv Martina), pastrami legendarna jed iz govejega mesa (več stoletij stara predhodnica fast-fooda, ki bo na našem krožniku vseeno dobila bolj slovesen pridih, lahkotna solata, kostanjev pire, orehovi vlivanci (špecli), tri vrste sladic in kot vedno tudi kako drobno presenečenje.

Kuhajo dijaki srednje šole pod vodstvom prof Marije Arh Ivanšek kar je že večkrat preizkušena kombinacija in garancija uspeha. Udeleženci tudi letos sodelujemo pri pripravi jedi, še bolj aktivno sodelujemo za mizo ‘boju’ z žlico in vilicami v rokah tudi redno zmagamo. Tudi letos bomo z belim ali rdečim v kozarcu!

Ker pri vsaki jedi dodamo odgovarjajoč med – bo tako tudi letos, vabimo pa čebelarke, preizkušene mojstrice kuhovnice in predstavnice ženskega spola, ki to še bodo; kuharske radovednice, snahe, ki se morajo še česa naučiti, mamice sladkosnedih vnučkov,… in vse izvedbe in izpeljanke moškega spola .

 

Nadaljne informacije na mobi – 064 109 758 – Sandi in spletni strani ČRIC-a

 

Zaenkrat toliko Coolinariki in prof Arhova se trudimo in se že veselimo.

 

Do takrat pa lep pozdrav.

Sandi Marolt

Dostopnost