delavnica “Varjenje medenega piva”

27. 12. 2023 | Uncategorized

sobota, 13.1.2024, od 10. do 13. ure in
sobota, 27.1.2024 od 10. do 13. ure

Delavnica je namenjena polnoletnim osebam, ki jih zanima umetnost varjenja piva. Vsak udeleženec bo po končani delavnici lahko domov odnesel svojo steklenico piva.

Doplačilo delavnice je 20€ na osebo.

Prijavite se lahko do vključno 11. januarja 2024. Prijave sprejemamo na elektronski naslov cebelarski.center@gmail.com. Plačilo je možno vsak dan od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure v pisarni upravnice ali na dan izvedbe delavnice, v soboto, 13.1.2024.

Med, ta vsestranski čebelji pridelek, je skoraj nepogrešljiv v vsakem domu. Z njim krepimo svoje zdravje, pripravljamo najrazličnejše jedi, ga uporabljamo za nego telesa in mnogo drugega. Ste vedeli, da lahko s pomočjo medu pripravimo pivo? In to kar v domači kuhinji brez zapletenih postopkov ali posebnih pripomočkov!

Pivo je ena najstarejših pijač, ki jo človek pozna in izdeluje že več tisočletij. Ta pijača je postala pomemben del evropske prehrane in samo v Evropi je znanih več sto vrst piva. Narejeno je iz naravnih sestavin in z malo truda si ga lahko izdelate tudi doma. Vas zanima kako?

Vabljeni na delavnico »Varjenja medenega  piva v domači kuhinji«, ki jo bo vodil čebelar in pivovar z dolgoletnimi izkušnjami, Marjan Marolt.

Dostopnost