Delavnica z dr Sabino Šegula ob Svetovnem dnevu čebel

18. 5. 2020 | Novice

Pred nami je Svetovni dan čebel, ki ga bomo sedaj, po sprostitvi ukrepov, lahko vsaj nekoliko praznovali.

 

Za vas smo zato, v sredo, 20. maja ob 17. uri, pripravili delavnico z dr. Sabino Šegula, kjer boste izdelali dekoracijo z medovito rastlino v lončku, ki jo boste lahko odnesli s seboj domov. Dr. Sabina Šegula vam bo na primeru zasaditve pred čebelnjakom (za centrom) povedala nekaj o oskrbi rastlin in zasaditvi brežin.

 

Po delavnici pa bomo z medovitimi rastlinami zasadili gredo in korita pred centrom in tako simbolično poskrbeli za čebele v čebelnjaku Čebelarskega centra Gorenjske.

 

Na delavnici bo poskrbljeno za kavo ali čaj, material za izdelavo dekoracije, zaščitne rokavice in razkužila.

 

S seboj prinesite zaščitno masko, kopuljico ali vrtno lopatko in seveda dobro voljo.

 

Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato so prijave obvezne na: cebelarski.center@gmail.com.

 

Vabljeni.

 

 

Delavnice se lahko udeležijo osebe, ki v zadnjih 14 dneh niso imele kateregakoli od naslednjih simptomov/znakov: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska oz. so bile v tem obdobju zdrave; osebe, ki  v zadnjih 14 dneh niso bile v stiku z drugo osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

Če se bodo pri udeležencu, ki se je prijavil na delavnico pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARSCoV-2 pri osebi, ki z njim/njo biva v istem gospodinjstvu (najpogosteje družinski član), bo ostal doma.

Dostopnost