TEČAJ ZA ČEBELARJE ZAČETNIKE 2020

4. 3. 2020 | Novice

Čebelarska zveza Slovenije bo v letu 2020 pripravila več tečajev za čebelarje začetnike. Tečaji bodo tako potekali v Hočah (Pivola), Šoštanju, Brdu pri Lukovici, Lescah, Tolminu in Kopru. Interesente vabimo, da se prijavijo na tečaj na njim najbližji lokaciji. Tečaji so namenjeni predvsem prihodnjim čebelarjem in čebelarjem začetnikom, ki čebelarijo manj kot tri leta ter se še niso udeležili tečaja za začetnike, so po možnosti že včlanjeni v čebelarska društva in imajo čebelarskega inštruktorja.

Prijave se začno zbirati v sredo 4. marca 2020 ob 19.00 uri (srednjeevropski čas). Največje število prijav za posamezen tečaj je 50. Na posamezen tečaj bomo sprejeli 50 prijav. Ostale prijave bodo uvrščene na čakalni seznam za primer morebitne kasnejše izpraznitve prostega mesta (v našem interesu je, da so tečaji zapolnjeni do konca). Predčasno oddane prijave bodo uvrščene na čakalni seznam.

Na tečaj se lahko prijavite, v sredo 4. marca 2020 od 19.00 ure dalje, z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki ga za posamezne lokacije lahko odprete v naslednjih povezavah:

Hoče (Pivola), prijava >TUKAJ<

Šoštanj, prijava >TUKAJ<

Brdo pri Lukovici, prijava >TUKAJ<

Lesce, prijava >TUKAJ<

Tolmin, prijava >TUKAJ<

Koper, prijava >TUKAJ<

Urnik posameznega tečaja bo sporočen pozneje, po uskladitvi s soorganizatorji in izvajalci (potek tečajev bo predvidoma april-junij 2020). Natančen urnik z datumi in kraji bodo vsi prijavljeni kandidati pred začetkom tečaja prejeli po e-pošti.

Čebelarska zveza Slovenije

Celoten članek si lahko preberete na http://www.czs.si/objave_podrobno_czs/10649

Dostopnost